Internettkurs

På internettkursene våre deltar du fra din egen PC. Det er enkelt å delta, og du kan stille spørsmål, akkurat som i klasseromsundervisningen vår.

Internettkursene er ofte litt kortere og har som regel flere deltakere enn klasseromsundervisningen. Kurslederen pleier å begynne med en presentasjonsdel for deretter å åpne for spørsmål et stykke ut i presentasjonen. Det pleier å komme gode diskusjoner, til tross for at deltakerne ikke sitter i samme rom.

Bestill et kurs ved å logge på Min side og velge kurskalenderen i menyen til venstre. Forbered deg gjerne ved å se instruksene for tilkobling i venstre marg.

Vi anbefaler at du ringer inn noen minutter før kurset begynner.

Slik kobler du deg til et kurs:

Gå inn på siden http://joingotomeeting.com/fec/?locale=en_US&set=true

På kursdagen mottar du en e-post fra kurslederen. Her finner du en oppmøte-ID som du oppgir på siden med adressen ovenfor. Hvis du ikke har brukt produktet GoToMeeting før, godtar du å installere programmet. 

Bruk telefonen din og ring +46 8-40 83 94 67. Følg anvisningene. Du blir bedt om å oppgi en «access code». Den finner du i programmet (se instrukser i venstre marg). Avslutt med #.

Deretter oppgir du «audio pin», som du også finner i programmet. Bruk gjerne en telefon med hodetelefoner og mikrofon for beste lydkvalitet.