SoftOne økonomi

SoftOne økonomi er et nettbasert bokføringsprogram for regnskap, kunde- og leverandørreskontro, lagerbeholdning og så videre. Programmet er godt integrert med andre moduler som fakturering og lønn, slik at mye av regnskapsmodulens underlag genereres automatisk fra det som skjer ute i virksomheten.

Integrasjonsmulighetene omfatter EDI-import, Finvoice, SIE, betalingshåndtering og generell Excel-kobling.

Elektronisk fakturahåndtering

Med elektronisk håndtering av leverandørfakturaer sparer du tid, og attesteringen går raskere.

Fordeler med skybaserte tjenester

Ettersom SoftOne er skybasert, har både du og regnskapsføreren din alltid tilgang til den nyeste informasjonen. Alt dere trenger, er internettforbindelse og påloggingsinformasjon, så kan dere diskutere ut fra samme grunnlag, ettersom dere har tilgang til den samme informasjonen. Samtidig slipper du vedlikehold av maskinvare, drift og oppdateringer – alt du trenger, er en internettforbindelse og PC eller smarttelefon. Dette gir deg en driftssikker og kostnadseffektiv løsning.

SoftOne Connect

Dette er en integrasjonsmotor som du som kunde kan styre selv. Du definerer og kjører importer og eksporter, både ved enkeltstående registerkjøringer og tilbakevendende integrasjoner. Det finnes blant annet en komplett migrering som henter alle dataene dine fra SoftOne Business eller SoftOne Professional.