Affärssystem på ditt sätt!

SoftOne er et modulbasert forretningssystem som leveres som en helhetsløsning eller i form av separate moduler. Hvis du velger å starte med enkeltmoduler, kan du godt supplere med ytterligere moduler ved senere anledninger eller i takt med at virksomheten vokser.

Kontakta oss

Modulbasert skyløsning

SoftOne er et skybasert forretningssystem som består av moduler. Systemet gjør det mulig å skreddersy løsningen din, eller med andre ord å velge den funksjonaliteten du trenger her og nå. Senere kan du velge å supplere med ytterligere moduler etter behov. I snitt beholder vi kundene våre i tolv år, noe som er mulig fordi SoftOne kan vokse med kundene.

Rollebasert

SoftOne er et rollebasert system der vi tildeler standardroller, men det kan også skreddersys etter bedriftens behov. Tilgangsrettigheter kan brukes i det internettbaserte grensesnittet samt i app-en for mobiltelefon og nettbrett.

Rapporter og statistikk

Både forretningssystemet og personalsystemet tilbyr en lang rekke standardrapporter som du kan tilpasse etter ønske. Våre konsulenter kan dessuten hjelpe deg med å skreddersy rapporter for din bedrift.

Bruk app-en på mobilen eller nettbrettet

App-en vår gjør det mulig å jobbe med SoftOne uten å bruke en PC. Dette gjør dere mer mobile, og enkelte typer brukere trenger kanskje ikke å logge på nettklienten engang. App-en er tilgjengelig for iPhone og Android.

Du jobber i sanntid mot SoftOnes database – og slipper med andre ord synkroniseringsprosedyrer. Informasjonen du lagrer, blir øyeblikkelig tilgjengelig fra andre telefoner og nettklienter.

Fokuset på mobilitet i SoftOne har gitt et system som er enklere og mer brukervennlig for alle brukere, og som dessuten alltid er tilgjengelig, uansett hvor du befinner deg.