Forretningssystem for håndverkere

SoftOne er en modulbasert helhetsløsning for deg som er håndverker. Vårt mål er at du skal kunne drive lønnsomme prosjekter med en så effektiv administrasjon som mulig. Du kan begynne i liten skala og deretter utvide løsningen etter behov. SoftOne er skybasert, noe som betyr at du får en driftssikker og kostnadseffektiv løsning via PC, smarttelefon og nettbrett – tilgjengelig når du trenger den.

Bestill møte

SoftOne for elektrovirksomheter

SoftOne forenkler administrasjonen og gir deg full kontroll over prosjektene. Vår helhetsløsning omfatter ordrer, fakturering, prosjekt, lønn og økonomi. Her er selvfølgelig også prishåndtering og EDI-tilkobling til de fleste elektrogrossistene. Tidsbesparelser og riktig informasjon gir rom for flere lønnsomme prosjekter.

Løsningen er utviklet i samarbeid med elektrovirksomheter og har de rette funksjonene, slik at du skal få en så enkel og effektiv arbeidsflyt som mulig.

SoftOne – en skybasert tjeneste

Det betyr at du har tilgang til SoftOne via Internett, uansett hvor du befinner deg.

Samtidig slipper du vedlikehold av maskinvare, drift og oppdateringer – alt du trenger, er en internettforbindelse og PC eller smarttelefon. Dette gir deg en driftssikker og kostnadseffektiv løsning.

Materiell- og prishåndtering

SoftOne har EDI-tilkobling til mer enn 30 grossister. Sammen med rabattavtalene dine sørger denne tilkoblingen for at artikler fra grossisten føres på riktig ordre og alltid med rett pris. Hvis du er kunde hos flere grossister, er det enkelt å sammenlikne priser for å få så gode marginer som mulig.

Oppdatering av grossistpriser med et klikk


Oppdatering av grossistenes prislister gjøres raskt og enkelt. Du får et spørsmål i systemet og kan deretter velge å oppdatere med et museklikk.

Her ser du hvilke grossister vi har tilkobling til.

Med SoftOne er det enkelt å håndtere kundeavtaler og prissetting mot kundene. Slik sparer du mange arbeidstimer som ellers går med på å krysse av og regne om fakturaer.

App på mobilen eller nettbrettet

Du og montørene dine kan bruke app-en vår på mobiltelefon eller nettbrett når dere arbeider ute hos kundene. App-en erstatter penn og papir og oppdaterer forretningssystemet fortløpende. Montørene får arbeidsordrer rett inn på mobilen, og deretter kan de registrere arbeidstimer og materiell mens de er ute hos kunden. Dette gir en mer effektiv innsamling av timerapporter og fakturering.

Les mer om SoftOnes app for mobilordrer her.

SoftOne affärssystem för hantverkare och elektriker

Prosjekthåndtering

Prosjekthåndteringen samler flere ordrer og muliggjør en mer avansert fakturering og rapportering. Med full kontroll over prosjektene øker lønnsomheten. Dessuten får du god oversikt over hvilke kunder som er lønnsomme, og det blir enklere å ta riktige beslutninger i fremtidige prosjekter. Via prosjektsentralen kjører du enkelt ut rapporter for materiell, arbeidstimer og budsjettresultater.

Kvalitetssikring

Det er enkelt å legge ved bilder eller dokumenter til en arbeidsordre. SoftOne inneholder også sjekklister som hjelper deg å håndtere kvalitetssikringen i prosjektene.

I Norden samarbeider vi i dag med: 

Sverige: EIO

Norge: NELFO

Finland: LVS-net

Arbeidsplanlegging

Som arbeidsleder håndterer du ordrer via en kalender som gir god oversikt over pågående og kommende oppdrag. Her fordeles også ordrer mellom montørene, som mottar dem direkte i sin app på mobiltelefonen.

Økonomisystem

SoftOne økonomi er i likhet med de andre modulene en integrert funksjon i SoftOne. Som SoftOne-kunde kan du enten håndtere regnskap og fakturering selv, dele ansvaret med en regnskapsfører eller la regnskapsføreren håndtere bokføringen direkte som en egen bruker i ditt system. Med elektronisk håndtering av leverandørfakturaer sparer du tid, og attesteringen går raskere. Uansett hvilken modell du velger, har du alltid tilgang til rapporter som gir deg et raskt overblikk over bedriftens økonomiske stilling.

Grossister

SoftOne har EDI-tilkobling til mer enn 30 grossister.

Les hvilke grossister vi har

App

Du og montørene dine kan bruke app-en vår når dere er ute hos kundene.

Slik kan du spare tid

Prosjekthåndtering

Full kontroll fra budsjettering til oppfølging.


Les mer om prosjektsentralen

Kvalitetssikring

Bruk sjekklister og legg ved dokumenter til arbeidsordrer.


Les mer

Demo och konsultation

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri demo och konsultation.

Boka nu